Autoglym Super Resin Polish 325ML – Winparts

Autoglym Super Resin Polish
Met de Autoglym Super Resin Polish houdt u de lak van uw auto in optimale conditie en laat een glanzende beschermlaag achter. Niet alleen te gebruiken op nieuwe, maar ook op licht verweerde autolakken. Autoglym Super Resin Polish zorgt voor een uitzonderlijk hoge glans op alle soorten en kleuren van autolak. Het is een lakbehandeling voor alle soorten autolakken inclusief metallic – en blanke lakken. 
De Super Resin Polish is namelijk een combinatie van een reinigingsmiddel, een polish en een dichtingsproduct. Zo kunt u ook kleine krassen en aanslag onzichtbaar maken en uw autolak bescherming bieden tegen verschillende weersinvloeden.
Super Resin Polish is eenvoudig te gebruiken en bevat gespecialiseerde emulgatoren en conditioners om zacht te reinigen en de conditie van de autolak te behouden. De laag gewicht moleculaire harsen verharden en binden met de autolak.
Dit middel geeft een uitzonderlijke bescherming en een perfect cosmetisch effect. De autolak die u behandelt met de Autoglym Super Resin Polish zijn zeer goed bestand tegen aantasting van de milieuverontreinigende stoffen en de weersomstandigheden waaronder Uv-licht.
Toepassing:
Reinigingsmiddel, polish en dichtingsproduct in éénSimpel te gebruikenEenvoudig te verwijderen en uit te poetsenDroogt niet hard opGeschikt voor alle typen en kleuren lakLaat doffe oppervlakken weer glanzenLichte krassen, schaafplekken, vlekken en slijtplekken verdwijnenDe lak zal er weer als nieuw uitzien
Uitgevoerd in 325 ml, 500 ml en 1 l verpakking
Gebruiksaanwijzing:
Breng het product aan op een koude en droge autolak.Verdeel het product door ronddraaiende bewegingen te maken en af te werken in rechte lijnen. Verhoog de druk wanneer u aanslag of kleine krasjes wilt verwijderen. Wanneer de Polish is opgedroogt, werkt u het geheel af door het goed uit te poetsen met een microvezeldoek.
Garantie: 2 jaar
Toepassing: Polish
Inhoud: 325 ml
Materiaal: Vloeibaar
verpakking: Flacon
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Autoglym Super Resin Polish 325ML

Prijs: 12.95 Euro
Soort: Schoonmaken & Beschermen
Merk: Universeel
Model:
Levertijd: Levertijd: 1 werkdag


Autoglym Super Resin Polish 325ML

U kunt de Autoglym Super Resin Polish 325ML hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Schoonmaken & Beschermen en alle Universeel

Winparts is de meest complete onderdelen site van auto-onderdelen voor de aller scherpste prijzen. Het leveringsprogramma omvat een breed scala aan originele en merk vervangende onderdelen zoals plaatwerk, verlichtingsdelen, bumpers, radiateurs, condensors, spiegels, katalysators enz. De door Winparts geleverde onderdelen staan garant voor een perfecte pasvorm en kwaliteit. Winparts levert ‘Origineel gelijkwaardige’ producten. Hiermee onderscheidt het zich van de andere leveranciers. Betaling via Paypal, Creditcard, iDeal, Klarna, Afterpay en Appelpay

Bron: Winparts.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie