JBL BassPro Hub subwoofer 11'' 200W RMS zwart

JBL BassPro Hub subwoofer
De nieuwe JBL BassPro Hub subwoofer levert prachtige prestaties zonder dat hij ruimte inneemt van passagiers of laadruimte. Deze alles-in-één subwoofer met eigen versterker past in je reservewielbak voor een eenvoudige installatie en is een verborgen geluidsoplossing.
De JBL subwoofer heeft lijningangen en luidsprekeringangen waarmee je verbinding kunt maken met ieder ander autoaudiosysteem waardoor hij breed inzetbaar is!
De wooferconus van 279 mm is ontworpen om een snelle en strakke, diepe bas met een lage vervorming te leveren. De ingebouwde Class D versterker levert 200W RMS en is ontworpen om gecombineerd te worden met de BassPro Hub subwoofer en behuizing als één systeem. Deze subwoofer produceert een diep basgeluid met een grotere impact en hogere tonen, zelfs wanneer je de volumeknop opendraait. De krachtige bassen en zuivere tonen zorgen voor de ultieme audiobeleving tijdens het autorijden.
Algemene specificaties:
Kleur:

JBL BassPro Hub subwoofer 11'' 200W RMS zwart

Prijs: 392.95 Euro
Merk: JBL
Soort: Audio Subwoofers
Materiaal: Rubber,Kunststof
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden


JBL BassPro Hub subwoofer 11'' 200W RMS zwart

U kunt de JBL BassPro Hub subwoofer 11'' 200W RMS zwart hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Audio en alle Subwoofers

Bron: Internet-Automotive.com – Nu bestellen, binnen 1-2 werkdagen in huis – 30 dagen bedenktijd – Uit eigen voorraad leverbaar – Ruime keuze, lage prijzen

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie