KJUST autotassen op maat Mercedes M klasse (2011+) 5 delig

KJUST autotassenset op maat
Herken je dat? Lekker op vakantie met het hele gezin en op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past, en je wilde nog wel op tijd vertrekken! Deze op maat gemaakte autotassensets van KJUST zijn hiervoor de ideale oplossing, want ze zijn precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto. Met deze tasenset pak jij gegarandeerd zorgeloos jouw spullen in, want je weet: als het in de KJUST autotassenset past, dan past het ook in jouw kofferbak.
De KJUST autotassensets zijn, in tegenstelling tot harde koffers, volledig opvouwbaar en daardoor erg gemakkelijk compact op te bergen. Handig als je op je vakantiebestemming arriveert, maar ook om thuis op zolder op te bergen. Daarnaast zijn de autotassen gemaakt van stevig en waterafstotend polyester.
Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal:

KJUST autotassen op maat Mercedes M klasse (2011+) 5 delig

Prijs: 242.50 Euro
Merk: KJUST
Soort: Kofferbak Autotassen
Materiaal: Polyester
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden


KJUST autotassen op maat Mercedes M klasse (2011+) 5 delig

U kunt de KJUST autotassen op maat Mercedes M klasse (2011+) 5 delig hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Kofferbak en alle Autotassen

Bron: Internet-Automotive.com – Nu bestellen, binnen 1-2 werkdagen in huis – 30 dagen bedenktijd – Uit eigen voorraad leverbaar – Ruime keuze, lage prijzen

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie