Kofferbakmat Skoda Octavia – Luxe Velours

Luxe Velours kofferbakmat voor elke Skoda Octavia? Hoogwaardige kwaliteit – Perfecte pasvorm – Gratis retour – Korte levertijd – Tot 4jr. garantie – Bestel nu

Kofferbakmat Skoda Octavia – Luxe Velours

Merk: Just Carpets


Kofferbakmat Skoda Octavia - Luxe Velours

De webshop van JustCarpets is gespecialiseerd in automatten en caravan/campermatten met 100% pasvorm garantie. Door je automatten te vervangen geef je niet alleen het interieur van je auto een upgrade maar bescherm je ook de originele bekleding van je auto. Automatten beschermen je auto namelijk tegen slijtage, vocht en vuil. Dit is vooral belangrijk in lange periodes van slecht weer.

Door steeds weer met natte of vuile schoenen in te stappen wordt de bekleding van je auto aangetast. Zonder automatten hebben vocht en vuil vrij spel en kunnen zelfs permanente vlekken ontstaan in de bekleding. Komt er in een korte periode veel vocht in de auto dan kan dit zelfs gaan doorlekken naar de onderkant van je auto en daarmee groeit de kans op roestvorming. Nieuwe automatten verfraaien dus niet alleen je interieur maar hebben ook een functioneel doel.

Bron: JustCarpets.nl – (kijk hier voor alle beschikbare Automatten)

Kies hier een super voordelige Auto Verzekering of Reisverzekering

Plaats een reactie