Turtle Wax Color Magic Radiant Red 500ml – Winparts

Turtle Wax Color Magic Ultra Red
Dof of mat lakwerk? Deze speciale autowas is de oplossing (Alleen voor rood lakwerk). Poets uw lakwerk op naar een glans en geeft weer een stralende originele kleur. Poetst krasjes en onzuiverheden weg of maakt ze minder zichtbaar. Geschikt voor oude auto’s zonder blanke lak en nieuwe auto’s met blanke laklaag.
Gebruiksaanwijzing:
Zorg dat de auto niet in de volle zon staatReinig het lakwerk eerst goed met een krachtige shampoo.Maak het oppervlak geheel zeepvrij en droog. Om de auto goed te drogen is een zeem een goed hulpmiddel.Wax in. Schud de fles goed en voeg een kleine hoeveelheid Color Magic Blue toe op een Applicator Pad.Wrijf in ronde bewegingen de Color Magic wax op het oppervlak.Voor het beste resultaat herhaal stap 4 en 5 twee keer.Laat de wax 1 à 2 minuten opdrogen.Wax out. Verwijder nu in een roterende beweging de overtollige Color Magic wax met een microvezeldoek.
Garantie: 2 jaar
Geschikt voor: Metalen en chroom
Inhoud: 500 ml
Materiaal: Vloeibaar
Toepassing: Wax
verpakking: Flacon
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Turtle Wax Color Magic Radiant Red 500ml

Prijs: 14.95 Euro
Soort: Schoonmaken & Beschermen
Merk: Universeel
Model:
Levertijd: Levertijd: 1 werkdag


Turtle Wax Color Magic Radiant Red 500ml

U kunt de Turtle Wax Color Magic Radiant Red 500ml hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Schoonmaken & Beschermen en alle Universeel

Winparts is de meest complete onderdelen site van auto-onderdelen voor de aller scherpste prijzen. Het leveringsprogramma omvat een breed scala aan originele en merk vervangende onderdelen zoals plaatwerk, verlichtingsdelen, bumpers, radiateurs, condensors, spiegels, katalysators enz. De door Winparts geleverde onderdelen staan garant voor een perfecte pasvorm en kwaliteit. Winparts levert ‘Origineel gelijkwaardige’ producten. Hiermee onderscheidt het zich van de andere leveranciers. Betaling via Paypal, Creditcard, iDeal, Klarna, Afterpay en Appelpay

Bron: Winparts.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie