Auto Bladen Overzicht

Er valt natuurlijk heel veel te schrijven over auto’s. Vandaar dat er ook een heleboel autobladen op de markt zijn. Hierbij een overzicht van de verschillende Autobladen. Kijk gerust eens rond of er iets leuks voor u bij zit.

TOPGEAR magazine, 12x per jaar
TopGear Magazine is het grootste auto- en mannenlifestyle magazine van Nederland. Naast de hilarische en humoristische toonzetting zoals ook bekend uit het gelijknamige tv-programma, krijgt u elke maand het coolste autonieuws, de beste autotests en mooiste achtergrondverhalen over supercars.

Autoreview magazine
Ben jij ook zo’n autoliefhebber? Vind je het heerlijk om urenlang op te gaan in prachtige autoverhalen en reportages? En wil je alles weten over de nieuwste modellen? Wij slaan geen merk en geen model over. Dus neem een Auto Review abonnement en zorg dat je op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen in de autowereld.

Volgas magazine
Voor de echte autosportfans is er nu Volgas, hét autosportmagazine voor lezers. Volgas brengt drie keer per jaar de beste Nederlandse autosportschrijvers bij elkaar en is bedoeld voor lezers die niet terugdeinzen voor verdieping, pakkende longreads en meeslepende achtergrondverhalen. In het hart van het magazine krijgt een bekende autosportfotograaf de kans zijn of haar beste werk te tonen in een speciaal full colour fotokatern. Er wordt niet meegedeind op de golven van de populariteit van Max Verstappen. Verstappen is zelfs geheel afwezig. De doelstelling is simpel. De beste verhalen over autosport van de beste schrijvers. Afgaande op het eerste nummer gaat het de goede kant op, ook visueel’ – Paul Onkenhout in ‘De Volkskrant’ (4 maart 2021)

——————————————————-
AutoWeek abonnement, 60x per jaar
AutoWeek is het grootste autoblad van Nederland met wekelijks het laatste autonieuws, de beste autotest, exclusieve lezersacties en unieke achtergrondverhalen. AutoWeek is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van auto’s en elke week komen alle aspecten van het autorijden aan bod. Je leest over nieuwe en gebruikte auto’s, objectieve testen en rij-impressies van de net gelanceerde modellen. Met het tijdschrift AutoWeek krijg je alle informatie over autorijden in een overzicht. Voor de moderne automobilist die up to date wil blijven is AutoWeek dan ook een must! Bestel nu AutoWeek met korting!

GTO Magazine abonnement, 4x per jaar
Passie voor pks; dat is de kern van GTO. Autorijden als doel in plaats van middel, prominent geïllustreerd met prachtige beelden van de beste autofotografen. Dit 124 pagina’s tellende luxe glossy magazine brengt bijzondere verhalen over de mens achter de machine, tests met opwindende supercars en zeldzame klassiekers op de meeste bijzondere locaties én er is aandacht voor techniek en design.

Formule 1 magazine, 21x per jaar
Formule 1 is als enige Nederlandse magazine bij alle Grands Prix: met spraakmakende interviews en boeiende reportages. Met de columnisten Rob Kamphues, Ho-Pin Tung en Noël Ummels en eigen onderscheidende fotografie door Peter van Egmond. Al 25 jaar hét racemagazine! Formule 1 is al jaren een zeer populaire sport onder de Nederlanders.

AutoWeek Classics abonnement, 13x per jaar
AutoWeek Classics is hét magazine voor de liefhebber van klassiekers, youngtimers en sportscars. Inclusief 60 pagina’s Classic Trader met het meest complete klassieker aanbod.
Minimaal 124 pagina’s puur lees- en kijkgenot: unieke en inspirerende artikelen, foto’s, tests en proefritten.

Autoweek Campers abonnement
AutoWeek Campers kenmerkt zich door duidelijke fotografie en inspirerende verhalen over reisbestemmingen, gebruikerservaringen en tips voor de aanschaf van een volgende camper.

Classic Cars Magazine, 6x per jaar
Classic Cars is het grootste en meest gerenommeerde magazine ter wereld op het gebied van klassieke auto’s en youngtimers. Classic Cars is een must-have voor de liefhebber van klassieke auto’s. Elke editie brengt het blad reportages, vergelijkende tests en aankoopadvies over auto’s uit het verleden. Ook komen de visionaire makers en ingenieurs achter deze auto’s aan bod. Van de legendarische Fiat 500 tot de Chevrolet Impala, van de VW Kever tot …

Bron: OverAutoOnderdelen.nl