Auto Verzekeringen

Bekijk hier alle Auto Verzekeringen

WA verzekering Auto
Een WA verzekering (WA = Wettelijke Aansprakelijkheid) is verplicht voor autobezitters. Auto Verzekeringen vergoeden de schade die u met een voertuig veroorzaakt aan (de spullen van) anderen. Dit is tevens de goedkoopste autoverzekering met de minst uitgebreide dekking. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dekt alleen schade die u met een voertuig veroorzaakt aan een persoon of andermans spullen. Deze verzekering is verplicht in Nederland, omdat de schade hoog kan oplopen en meestal niet vergoed kan worden door de verantwoordelijke. Een WA verzekering is dus iets anders dan een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP). Kies zelf uw Auto Verzekering.

WA verzekering Auto
WA Beperkt Casco, ook wel bekend als de WA Plus verzekering, verzekert u voor net wat meer schade dan een basis WA Verzekering. Zo vergoedt een Beperkt Casco verzekering onder andere schade bij brand, diefstal, ruitschade, stormschade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto heeft veroorzaakt, dat bent u alleen met een WA Casco of All Risk verzekering. Een WA Beperkt Casco wordt ook wel een WA Plus of WA Extra genoemd, dit verschilt per verzekeraar. Een WA Beperkt Casco verzekering is een samenstelling tussen de WA Verzekering met de extra Beperkt Casco dekking, waardoor u extra dekking heeft.

Is uw auto niet meer splinternieuw, maar heeft deze wel nog een hoge waarde? Dan is een WA Beperkt Casco waarschijnlijk een slimme keuze voor u. Met deze autoverzekering bent u net wat beter verzekerd dan met alleen een WA verzekering. Hiervoor betaalt u dan ook een hogere premie dan voor een WA Verzekering. Kies zelf uw Auto Verzekering.

All Risk verzekering Auto
WA casco, ook wel all risk of volledig casco genoemd, is een autoverzekering met een zeer uitgebreide dekking. De WA casco verzekering dekt schade die u aan anderen toebrengt, maar ook schade aan uw eigen voertuig. Deze autoverzekering wordt het meest afgesloten door mensen met een nieuwe auto. De WA Casco verzekering is een van de drie verschillende WA-verzekeringen en beschikt over de meest uitgebreide dekking. Een WA Casco verzekering dekt alle schade die de WA Beperkt Casco dekt, plus alle schade aan uw eigen auto. Ook als u deze, zonder opzet, zelf veroorzaakt. Mankementen aan de auto die door slijtage zijn ontstaan kunt u niet verhalen op de Casco verzekering. Kies zelf uw Auto Verzekering.

Reisverzekeringen
U gaat dadelijk lekker op vakantie en heeft mooie spullen bij u. Het zou zomaar kunnen dat u iets verliest of dat er iets kapot gaat. Heel vervelend, op uw vakantie, maar zeker ook qua kosten. Voor een paar euro heeft u een reis verzekering en bent u gedekt tegen een hoop kosten. Denk hier dus goed over na en sluit tijdig een voordelige en goede Reisverzekering af. Er zijn verschillende reis verzekeringen mogelijk. Zo is er een Kortlopende reisverzekering, voor als u maar 1x per jaar weggaat, een weekendje of wat langer. Als u meerdere keren per jaar weggaat, dan is het verstandiger om een Doorlopende Reisverzekering af te sluiten, dan bent u het gehele jaar door verzekerd van een goede dekking. Boek hier snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Rechtsbijstandverzekering Verkeer
Het is ook altijd verstandig om eens goed na te denken over een rechtsbijstand verzekering. Deze kan u helpen als er ooit een problemen komen, die u nu nog niet kunt voorzien. Door een aanvullende autoverzekering af te sluiten kunt u de dekking van uw autoverzekering uitbreiden. Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij. Sluit hier alvast een goede Rechtsbijstand Verzekering Verkeer af, zodat u altijd kunt rekenen op juridische bijstand.

© OverAutoOnderdelen.nl – Bekijk ook ons Auto Bladen Overzicht