Audio System R 110.4 24V

Audio System R 110.4 24V – Autoversterkers

Audio System R-110.4 24 Volt 4 kanaals versterker De originele Audio System producten worden ontwikkeld in Duitsland en staan bekend als zeer degelijk en betrouwbaar. Klasse A/B power-versterker met SMD technologieVariabele instelbare subsonic, HP, LP, BP filtermogelijkheden en volledige actieve instelling mogelijkEffici?®nte koeling door 3 niveau’s geregelde ventilator continuously adjustable 0-180?ø PhaseshiftRTC remote om het volume aan te kunnen passen is optioneelFSA (Front-Stage-Adjuster) mogelijkheid om het podium op het dashboard in te kunnen stellenRCA-high-level-input met automatische ƒ??TURN ONƒ?? functie4 x 120 WRMS op 4 ohm4 x 200 WRMS op 2 ohm2 x 400 WRMS mono op 4 ohmAfmetingen: 325 x 50 x 185 mm

Autoversterkers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Audio System
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Audio System

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie