Audio System X130 A4 B5 EVO

Audio System X130 A4 B5 EVO – Autospeakers

Audio System X130 A4 B5 EVO 13 cm / 5,25″ 2-weg composet Bestaande uit: 2x HS 25 EVO 2x FWK EM + FWK TMT Plug and Play crossover met 3-voudige aanpassing 2x AS 130 EVO 2x LSR AUDI A4 B5 + 4x Originele luidspreker kabeladapter
Audio System X130 A4 B5 EVO

U kunt de Audio System X130 A4 B5 EVO hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Audio System

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie