Audison Prima APBX 10 S4S

Audison Prima APBX 10 S4S – Subwoofers

De behuizing van de APBX 10 S4S is de ideale keuze om te worden aangestuurd door de nieuwe AP F8.9-bit met behulp van twee overbrugde kanalen. Ontworpen om de enkele 4 “spreekspoel APS 10 S4S subwoofer te huisvesten, biedt het een ultra-presterende Plug & Play-oplossing met alle functies die de Prima-boxen uniek maken, zoals het SSP-aansluitblok (Sub Smart Plug) voor een snelle verbinding waardoor er geen ruimte voor fouten is. (Update Maart 2022)

Subwoofers
Levering: 1 werkdag
Merk: Audison
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Audison

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie