BXM Tweeterset 20mm soft-dome met koppelvolume (set)

BXM Tweeterset 20mm soft-dome met koppelvolume (set) – Autospeakers

BOXMORE T20 RC.1 TweetersetHoogwaardige 20 mm Boxmore BLOX soft-dome tweeter met koppelvolume. Combineer de BX T20RC.1 tweeters met de slimme inbouw-accessoires voor perfecte akoestische en optische integratie in vrijwel elke auto. 20 mm Soft-Dome tweeters20 mm tweeters hebben, vergeleken met grotere tweeters, beduidend minder last van bundeling op hoge frequenties. Bundeling is het effect waarbij de geluidsterkte afneemt bij hoge frequenties indien men onder een hoek naar een luidspreker luistert (off-axis). Juist in een auto levert dit verschijnsel problemen op; vaak zitten det tweeters dusdanig gemonteerd dat dit een asymetrisch geluidsbeeld oplevert. Door het formaat van de dome klein te houden wordt de mate van bundeling beperkt en ontstaat een homogener geluidsbeeld met meer symmetrie. Bovendien kunnen de tweeters door de geringe buitendiameter doorgaans beter achter de originele roosters geplaatst kunnen worden

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: BXM
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk BXM

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie