Crunch CBP1000 – Bass pakket

Crunch CBP1000 – Bass pakket – Subwoofers

Crunch CBP1000 – Bass pakket Dit pakket bevat: 1 x GPX1000.4 4-CH versterker 1 x GPX350 30 cm (12 “) Bassreflex-Subwoofer-System 1 x GPX10WK 10mm2 Amplifier Installation
Crunch CBP1000 - Bass pakket

U kunt de Crunch CBP1000 – Bass pakket hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Crunch

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie