ESX VISION VE-200

ESX VISION VE-200 – Subwoofers

ESX VE-200 De gloednieuwe VISION EXTREME VE geventileerde subboxen overtuigen met een aangenaam uiterlijk en brute baskracht. Verzekerd door complex ontworpen MDF-kasten met wit verlichte LED-acrylglasfront en gele Kevlar-kegels, die worden aangedreven door een krachtige magneetaandrijver in een gegoten aluminium mand. Bassreflexbox (20cm) uit de Vision-serie van ESX Normal 0 21

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: ESX
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk ESX

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie