GermanMAESTRO SV 6509

GermanMAESTRO SV 6509 – Autospeakers

GermanMAESTRO SV 6509 Hieronder vindt u de specificaties van deze 16.5cm Composet/Coaxiaal speakers van [Merk]. Wij hebben een grote collectie Composet/Coaxiaal speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 16.5cm Composet/Coaxiaal speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GermanMAESTRO, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Deze mooie composet is bij ons te beluisteren in de demowand. Neem uw favoriete muziek mee op uw Smartphone, en stream deze muziek naar een van onze demokasten en bepaal zo uw voorkeur. Luidsprekers van GermanMAESTRO worden met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Obrigheim, Duitsland. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij hoog in (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: GermanMAESTRO
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GermanMAESTRO

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie