GLADEN ALPHA 609 C

GLADEN ALPHA 609 C – Autospeakers

GLADEN ALPHA 609 C coaxiale luidsprekerset De Alpha speakerlijn is de instaplijn van Gladen, maar wel met de kwaliteit de we gewend zijn van deze Duitse audiofabrikant. Deze 6×9 inch speakerset welke bijvoorbeeld ingebouwd kan worden in een hoedeplank. Eigenschappen: Glasvezel membraan25 mm spreekspoel Rubber beschermrand 19 mm Silkdome tweeter 12 dB Kabelfilter Tweeter beveiliging Instelbaar tweeter volume Hoog rendement: De Alpha speakers beschikken over een hoog rendement, waardoor ze al op radiovermogen uitstekend presteren. Hierdoor is het monteren van een versterker niet nodig. (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: GLADEN
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GLADEN

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie