GLADEN ONE 165 E46 Pasklare Composet

GLADEN ONE 165 E46 Pasklare Composet – Autospeakers

GLADEN ONE 165 E46 Pasklare Composet Hieronder vindt u de specificaties van deze 16.5cm Autospecifieke Composet speakers van Gladen. Wij hebben een grote collectie Autospecifieke Composet speakers. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 16.5cm Autospecifieke Composet speakers. Daarnaast zijn wij officieel dealer van GLADEN, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. GLADEN ONE 165 E46 Pasklare Composet BMW 3-serie E46 Luidspreker upgrade Bent u niet tevreden met het standaard geluid in uw BMW E46. Deze GLADEN luidsprekerset is op maat gemaakt voor de BMW E46 en past zonder aanpassingen op de originele bevestigingsplaatsen. De ONE 165 E46 zorgt voor meer dynamiek, betere bass en meer gedetailleerde midden en hoge tonen. Bovendien is de belastbaarheid van deze upgrade (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: GLADEN
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GLADEN

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie