GLADEN ONE BMW Z4 Pack 1 Pasklare Audio Upgrade

GLADEN ONE BMW Z4 Pack 1 Pasklare Audio Upgrade – Autospeakers

GLADEN ONE BMW Z4 Pack 1 Pasklare Audio Upgrade Het GLADEN ONE BMW Z4 Pack 1 is een compleet audio upgrade pakket en bestaat uit de volgende componenten: Geschikt voor 2 deuren 2 x GLADEN HG 25 SG Tweeter 2 x GLADEN HG 100 BMW Middentoon luidspreker 2 X GLADEN HG CR BMW kabelfilter 2 x HG 165 Z3 Midbass luidspreker MOSCONI ONE 120.4 Versterker PPQL-2CH-5M Pasklare kabelboom Silent Coat Startersset Demping Montage Bij deze set wordt een beknopte installatiehandleiding bijgevoegd.

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: GLADEN
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GLADEN

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie