GLADEN VB 10-32 – 32 Liter gepoorte 10″ kist

GLADEN VB 10-32 – 32 Liter gepoorte 10″ kist – Losse Subwooferkisten

GLADEN VB 10-32 – 32 Liter gepoorte 10″ kist !!Dit artikel bevat geen subwoofer, het betreft alleen de kist!! De Gladen VB 10-32 is een gepoorte subwoofer kist met een inhoud van 32 liter. Geschikt voor bijvoorbeeld: RS 10 M-LINE 10 Specificaties: Bass Reflex lege behuizing 32 liter Zeer resistente MDF Tweevoudige voorwand voor woofer Gefreesd aluminiumplaat Afmetingen: 550 x 360 x 200/320 mm (Update Maart 2022)

Losse Subwooferkisten
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: GLADEN
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GLADEN

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie