GLADEN VB 12-50SQX – 50 Liter gepoorte 12″/30cm kist

GLADEN VB 12-50SQX – 50 Liter gepoorte 12″/30cm kist – Losse Subwooferkisten

GLADEN VB 12-50SQX – 50 Liter gepoorte 12″/30cm kist !!Dit artikel bevat geen subwoofer, het betreft alleen de kist!! De Gladen VB 12-50SQX is een gepoorte subwoofer kist met een inhoud van 50 liter en is geschikt voor 30 centimeter subwoofers. Geschikt voor bijvoorbeeld: SQX 12 Zero 12 Specificaties: Bass Reflex lege behuizing 50 liter Zeer resistente MDF Tweevoudige voorwand voor woofer Gefreesd aluminiumplaat Afmetingen: 670 x 400 x 200/345 mm (Update Maart 2022)

Losse Subwooferkisten
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: GLADEN
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk GLADEN

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie