Helix S 6X

Helix S 6X – Autospeakers

Geluidskwaliteit ontmoet elegantieDe Helix S 6X uit de S-luidsprekerserie van Helix maakt van elke rit een bijzondere geluidservaring.Naast het nieuwe, tijdloos elegante ontwerp, biedt het 2-weg coaxiale systeem een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Uniek gevoelig en kristalhelder, de zijden koepel van de tweeter tovert de muziek de ruimte in. Door de centrale positie in de mid-woofer wordt de muziek waargenomen als een puntgeluidsbron en optimaliseert zo de toonbalans. Het resultaat: een ongelooflijk homogeen en natuurlijk geluid. Het stijve en lichtgewicht diafragma van de mid-woofer bestaat uit een nieuwe basaltvezelpapiersamenstelling. Een perfecte combinatie om een helder, puur geluid te garanderen, zelfs bij hoge volumeniveaus. In combinatie met een externe versterker presteert het S coaxiale systeem van Helix op zijn best. Maak van elke rit een bijzondere geluidservaring!

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: Helix
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Helix

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie