JBL BASS PRO HUB

JBL BASS PRO HUB – Subwoofers

De nieuwe JBL BassPro Hub-subwoofer levert show & shine-prestaties zonder je passagiers te verdringen of de bagageruimte op te offeren. Dit alles-in-????n actieve subwoofersysteem past in de ruimte van jouw reservewiel. De ingebouwde klasse D-versterker levert 200 W RMS en is ontworpen om als een systeem met de BassPro Hub-subwoofer en -behuizing te werken. De 11″ (279 mm) vederlichte glasvezel wooferconus met rubberen rand levert de kenmerkende kick en punch van JBL bas. En met de bescherming tegen te hoge temperatuur (OTP) en bescherming tegen overstroom (OCP) kun je rekenen op betrouwbaarheid bij piekvolumes. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je het crossover-punt, de versterking, de fase aanpassen – en een basversterking van 12 dB wanneer je in de stemming bent en/of onderweg bent. Of je nu aan het cruisen bent of deelneemt aan wedstrijden, de JBL BassPro laat de concurrentie achter zonder ritme te missen.

Subwoofers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie