JBL CLUB 1224

JBL CLUB 1224 – Subwoofers

Auto-audiosystemen vertrouwen op krachtige bas voor geweldig geluid. Systeemontwerpers zoeken naar configuratieflexibiliteit. De Club Series levert beide. Deze subwoofer van 12 inch is ontworpen voor een scala aan toepassingen en produceren kenmerkende JBL-basprestaties in afgesloten of geventileerde behuizingen. Maar daar houdt de flexibiliteit niet op. Deze subwoofers zijn voorzien van SSIƒ?› (Selectable Smart Impedance), een exclusieve impedantieschakelaar waarmee je de optimale impedantie – 2 of 4 ohm – voor je systeem kunt selecteren. Zo krijg je de krachtige JBL bas die je wilt, in de configuratie die je kiest. (Update Maart 2022)

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie