JBL CLUB 3412T

JBL CLUB 3412T – Autospeakers

Aanpasbare tweetersGeef je dashboard een sterke dimensie met JBL’s Club 3412T 3/4″ tweeters. JBL gebruikt een edge-driven dome-ontwerp dat de geluidsverspreiding verbetert en natuurlijk klinkende hoge tonen levert. De supercompacte inline-crossovers sturen de juiste frequenties naar deze JBL’s. Met een 3 -ohm-impedantie haal je veilig een beetje meer vermogen uit je radio of versterker, terwijl de tweeters een uitzonderlijke effici?®ntie, sterk volume en detail levert. Monteren in verschillende stijlenHoe ingewikkeld het interieur van je auto ook is, de veelzijdige montagehardware van JBL biedt je tal van opties voor in- of opbouwmontage van deze tweeters.

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie