JBL CLUB 605CSQ

JBL CLUB 605CSQ – Autospeakers

SQ staat voor geluidskwaliteitHet is tijd om van je fabrieksspeakers een vage herinnering te maken. JBL geeft prioriteit aan geluidskwaliteit met deze speciale Club Series 605CSQ 6-1/2″ (16,5 cm) composet. Dit zorgt voor een unieke meeslepende geluidservaring in de auto. De koolstofvezel woofer met zijn krachtige ferrietmagneet levert de lagere frequenties met verfrissende nauwkeurigheid, terwijl de edge-driven zijden dome-tweeter ervoor zorgt dat je alle natuurlijke details van je favoriete muziek hoort. Pas het volume van je tweeter aan om het juiste geluid voor jouw voertuig in te stellen. Installatiemateriaal voor je tweetersBegin de installatie met de juiste montageaccessoires voor een strakke look. JBL’s I-Mountƒ?› kit en Starfishƒ?› montage-adapter geven je flexibiliteit met het monteren. Een match voor elk systeemHet ontwerp met lage impedantie/hoge gevoeligheid van de Club 605CSQ haalt veilig meer

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie