JBL CLUB 625SQ

JBL CLUB 625SQ – Autospeakers

SQ staat voor geluidskwaliteitHet is tijd om van je fabrieksspeakers een vage herinnering te maken. JBL geeft prioriteit aan geluidskwaliteit met deze speciale Club Series 625SQ 6-1/2″ (16,5 cm) 2-weg autoluidsprekers. Dit zorgt voor een unieke meeslepende geluidservaring in de auto. De koolstofvezel woofer met zijn krachtige ferrietmagneet levert de lagere frequenties met verfrissende nauwkeurigheid, terwijl de edge-driven zijden dome-tweeter ervoor zorgt dat je alle natuurlijke details van je favoriete muziek hoort. Pas het volume van je tweeter aan om het juiste geluid voor jouw voertuig in te stellen. Een match voor elk systeemHet ontwerp met lage impedantie/hoge gevoeligheid van de Club 625SQ haalt veilig meer vermogen uit je autoradio om je muziek extra pit te geven, maar je krijgt nog betere resultaten als je gebruik maakt van een externe versterker.

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie