JBL CLUB 9632

JBL CLUB 9632 – Autospeakers

Het plezier van JBLVerbeter het geluid met JBL’s levendige Club Series-luidsprekers. Deze Club 9632 6×9″ 3-weg luidsprekers zijn voorzien van UV-bestendige polypropyleen woofers die zelfs onder de meest extreme omgevingsomstandigheden solide prestaties leveren. Een stapje hoger dan fabrieksluidsprekersJBL’s gepatenteerde Plus Oneƒ?›-wooferstructuur vergroot het oppervlak van de conus voor een betere laagfrequente ervaring dan andere luidsprekers van dit formaat. De PEI gebalanceerde dome-tweeter breidt het hoge frequentiebereik uit, zodat je muzikale details hoort die je nog nooit uit je oude luidsprekers hebt gehoord. Een match voor elk systeemHet ontwerp met lage impedantie van de Club 9632 haalt veilig meer vermogen uit jouw autoradio om je muziek extra pit te geven, maar je behaalt nog betere resultaten i.cm. een externe versterker. (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie