JBL CLUB A5055

JBL CLUB A5055 – Autoversterkers

Goede prestatieGeen zin om meerdere versterkers aan te sluiten? JBL’s Club A5055 vijfkanaalsversterker levert 50 watt RMS aan elk van je voor- en achterluidsprekers, plus tot 500 watt RMS aan je sub, allemaal vanuit een chassis zo groot als een boek. Of je kunt de versterker in de 3-kanaalsmodus gebruiken om een paar krachtige luidsprekers met elk 140 watt RMS en 500 watt naar de sub te voeden. Het klasse D-ontwerp zorgt ervoor dat de hoge output van de versterker het elektrische systeem van je voertuig niet te veel belast. Compatibel met bijna elk systeemDankzij de ingangen op luidsprekerniveau en het inschakelen van signaaldetectie kan deze versterker eenvoudig in bijna elk systeem worden ge??ntegreerd, zelfs in een systeem dat de fabrieksradio gebruikt. Afzonderlijke hoog- en laagdoorlaatfilters op de voor- en achterkanalen stemmen het geluid perfect af op je luidsprekers. Het subwooferkanaal is voorzien van een laagdoorlaatfilter,

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie