JBL CLUB A600

JBL CLUB A600 – Autoversterkers

Goede prestatieDe Club A600 mono-subwooferversterker van JBL ziet eruit alsof hij uit een blok staal is gesneden en kan tot 600 watt RMS naar je sub sturen. Het klasse D-ontwerp zorgt ervoor dat de hoge output van de versterker het elektrische systeem van je voertuig niet te veel belast. Met een bedrade afstandsbediening kan je het basniveau vanaf de voorstoel regelen. Compatibel met bijna elk systeemDankzij de ingangen op luidsprekerniveau en het inschakelen van signaaldetectie kan deze versterker eenvoudig in bijna elk systeem worden ge??ntegreerd, zelfs in een systeem dat de fabrieksradio gebruikt. Je kan het laagdoorlaatfilter en de variabele basversterking gebruiken om de prestaties van je subwoofer en behuizing te maximaliseren, terwijl een faseschakelaar ervoor zorgt dat de bas goed opgaat in je full-range luidsprekers.

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie