JBL CLUB A754

JBL CLUB A754 – Autoversterkers

Goede prestatieDe JBL Club A754 vierkanaalsversterker ziet eruit alsof hij uit een blok staal is gesneden en kan 75 watt RMS leveren aan elk van je voor- en achterluidsprekers. Of je kan de versterker gebruiken voor het aansturen van voorluidsprekers plus een subwoofer met maximaal 200 watt RMS met gebrugde kanalen. En dankzij het klasse D-ontwerp van deze versterker wordt het elektrische systeem van je voertuig niet zwaar belast. Compatibel met bijna elk systeemDankzij de ingangen op luidsprekerniveau en het inschakelen van signaaldetectie kan deze versterker eenvoudig in bijna elk systeem worden ge??ntegreerd, zelfs in een systeem dat de fabrieksradio gebruikt. Afzonderlijke hoog- en laagdoorlaatfilters op de voor- en achterkanalen stemmen het geluid perfect af op je luidsprekers of subwoofers.

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie