JBL GTO609C

JBL GTO609C – Autospeakers

De JBL GTO 609C composet heeft een piekvermogen van 270 watt (75 watt RMS). Dit grote vermogen zorgt voor een ideale match met systemen die worden gevoed met een head-unit of fabrieksversterkervermogen. Sterker nog, de luidsprekers passen op veel versterkers uit de GTO-serie. Als gevolg hiervan kan het een gelijke tred houden met systemen met een of meer subwoofers en voldoen aan hifi-audiofiele luisteraars. En de uitstekende specificaties voor het verwerken van vermogen verhogen ook de betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de luidspreker. (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie