JBL GTO939

JBL GTO939 – Autospeakers

Ga ervoorAls je op zoek bent naar nieuwe luidsprekers, heb je zojuist een serieuze kanshebber gevonden. JBL cre?®erde de GTO939 6×9″-luidsprekers als een hifi-oplossing voor diegenen die een beter geluid in hun voertuig willen. JBL innovatieJBL’s unieke Plus One-wooferconusontwerp vergroot het diafragmagebied van de conus voor een betere lagefrequentierespons. Edge-driven soft dome-tweeters zorgen voor een rijke ervaring in de hogere frequenties, gedefinieerd door een heldere, open kwaliteit. JBL heeft een UniPivotƒ?›-ontwerp ingebouwd waarmee je het geluid van de tweeter directer op je oren kunt richten, waardoor je een gedetailleerder geluidsbeeld krijgt. Je kunt ook de instelbare niveauregeling gebruiken om je tweeters naar wens aan te passen, zodat het geluid van de GTO939 wordt aangepast aan je auto. Deze JBL’s hebben een iets lagere impedantie dan standaard autoluidsprekers, dus ze zullen veilig wat meer

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie