JBL S2 1224SS

JBL S2 1224SS – Subwoofers

Serie II-subwooferbox leveren verbeterde effici?®ntie en hogere output dan een geventileerde behuizing, zonder het storende geluid of het “puffen” dat door een poort wordt gegenereerd. De gepatenteerde Slipstream-poort vermindert het poortgeluid bij hoge geluidsdrukniveaus drastisch door de turbulentie van de luchtstroom te minimaliseren. Met hi-roll randen, gepatenteerd conusontwerp en lange slag, levert de Series II-behuizing een diepe, krachtige bas, met een grotere nauwkeurigheid dan conventionele basreflex boxen. Met de exclusieve SSIƒ?›-schakelaar (Smart Selectable Impedance) kan je een impedantie van 2 of 4 ohm kiezen voor maximale configuratieflexibiliteit. Het is alles wat je zoekt in een compacte en eenvoudig te installeren subwooferbox.

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie