JBL STADIUM GTO 20M

JBL STADIUM GTO 20M – Autospeakers

3-weg je stadioncomponentenBreid jouw JBL Stadium Series-componentsysteem uit met deze paar Stadium GTO20M 2″ midrange-luidsprekers. De Stadium PEI-dome behoudt zijn vorm wanneer de toevoer wordt opgevoerd. Hierdoor krijg je een goed en robuust middenbereik, zodat de woofer zich vrij kan concentreren op de midbass. Inclusief cross-oversJBL bevat bandpass-crossovers voor een uitstekende toonbalans wanneer deze worden ge??ntegreerd in een driewegsysteem met de Stadium GTO600C-, GTO960C- en GTO860C-componentensystemen.

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie