JBL STADIUM GTO 930

JBL STADIUM GTO 930 – Autospeakers

Zeg vaarwel tegen fabrieksgeluid????n van de favoriete momenten tijdens een auto-audio-installatie is het uittrekken van een oude, gerafelde fabrieksluidspreker en het vervolgens vervangen door een nieuwe, aftermarket luidsprekers. En als je JBL’s Stadium GTO930 premium autoluidsprekers installeert, is het directe verschil in ontwerp en constructie groot. Van de forse magneet tot de extra grote spreekspoel met glinsterend koper, je kunt de verbetering zien en voelen. Stel je nu eens voor hoeveel beter ze zullen klinken dan het bruin wordende antiek dat je oren al zo lang vult met gecompromitteerde audio. Edge-driven-dome-tweetersJBL cre?®erde hun GTO930 6″x9″ 3-weg luidsprekers als een hifi-oplossing voor diegenen die een beter geluid in hun voertuig willen. Je vindt een edge-driven ontwerp in hun dome-tweeter voor een soepelere, meer open respons en minimale vervorming bij hoge volumeniveaus. Elke tweeter heeft ook een niveauregelingsknop, (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie