JBL STAGE 1200B

JBL STAGE 1200B – Subwoofers

De Stage 1200B-subwoofer met behuizing zorgt voor een klinkende bas uit een compacte behuizing die in vrijwel elk voertuig past. Hoge effici?®ntie wordt gecombineerd met indrukwekkend vermogen voor rijke en bevredigende prestaties. De 12″ wooferconus en grote spreekspoel werken samen voor opmerkelijk realisme, perfecte nauwkeurigheid en aanhoudende basrespons. En het opvallende uiterlijk van deze behuizing wordt ge?®venaard door het installatiegemak.

Subwoofers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie