JBL STAGE 1601C

JBL STAGE 1601C – Autospeakers

Sterke componenten voor een sterke prijsGeniet van het grote plezier van live aanwezig zijn, maar laat het grote prijskaartje achterwege dat is het idee achter JBL’s Stage Series-autoluidsprekers. De Stage 601C 6-1 / 2″ (16,5 cm) composet levert een krachtig geluid met een opvallend ontwerp, geaccentueerd door JBL’s “uitroepteken” -logo op de afzonderlijke tweeter en externe crossover. De gepatenteerde Plus Oneƒ?›-structuur van de luidspreker vergroot het oppervlak van de polypropyleen wooferconus voor een betere laagfrequente ervaring. Een match voor elk systeemDeze luidsprekers van 3 ohm zijn zo gevoelig dat je ze kunt voeden met een aftermarket-radio, maar je krijgt nog betere resultaten als je gebruikt maakt van een externe versterker. JBL geeft je ook controle over het tweetervolume met twee selecteerbare uitgangsniveaus.

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie