JBL STAGE 810

JBL STAGE 810 – Subwoofers

De JBL Stage 810 auto-subwoofer is ontworpen om bas met een hoog uitgangsvermogen en lage vervorming te leveren met een vermogen tot 800 watt piekvermogen en 200 watt rms. Deze 8 inch subwoofer is voorzien van een lichtgewicht maar stevige polypropyleen wooferconus met hi-roll rubberen randen om hoge effici?®ntie en superduurzaamheid te bieden met diverse versterkers. Ten slotte worden de JBL subwoofers en luidsprekers individueel afgesteld door enkele van ’s werelds beste transduceringenieurs om ervoor te zorgen dat ze het kenmerkende JBL geluid krijgen dat onmiskenbaar is.

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie