JBL STAGE A3001

JBL STAGE A3001 – Autoversterkers

Betaalbare basprestatiesAls je wat basvermogen nodig hebt, maar je portemonnee is een beetje zwak, kijk dan eens naar JBL’s Stage A3001 subwooferversterker. Deze krachtige kleine JBL-versterker stuurt tot 300 watt RMS naar je subwoofer, waardoor je rit nog spannender wordt omdat het je rit vult met een laagfrequente punch. Werkt in bijna elk voertuigDankzij de ingangen op luidsprekerniveau kan deze versterker met de meeste systemen werken, zelfs als je de fabrieksradio behoudt. Het ingebouwde laagdoorlaatfilter, variabele basversterking en fase-aanpassing maximaliseren de prestaties van jouw systeem. Waar je ook naar luistert, de Stage A3001 levert de zuivere bas die je muziek tot leven laat komen in je auto. (Update Maart 2022)

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie