JBL STAGE A6002

JBL STAGE A6002 – Autoversterkers

Betaalbare prestatiesNu kan je JBL-geluidskwaliteit krijgen voor een instapprijs. De Stage A6002 2-kanaals versterker stuurt 60 watt RMS elk naar je linker- en rechterluidsprekers, waardoor je muziek meer impact en helderheid krijgt. Je kan deze veelzijdige versterker ook in gebrugde 1-kanaalsmodus gebruiken om een subwoofer met maximaal 140 watt RMS van power te voorzien. Werkt in bijna elk voertuigDankzij de ingangen op luidsprekerniveau kan deze versterker met de meeste systemen werken, zelfs als je jouw fabrieksradio behoudt. Afzonderlijke hoog- en laagdoorlaatfilters maximaliseren de prestaties van je systeem, terwijl je de basversterking kunt gebruiken om je subwoofer op zijn best te laten klinken.

Autoversterkers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie