JBL STAGE A6004

JBL STAGE A6004 – Autoversterkers

Betaalbare prestatiesNu kan je JBL-geluidskwaliteit krijgen voor een instapprijs. De Stage A6004 4-kanaals versterker stuurt 60 watt RMS naar elk van je voor- en achterluidsprekers, waardoor je muziek meer impact en helderheid krijgt. Je kunt deze veelzijdige versterker ook gebruiken in de 3-kanaalsmodus om een paar luidsprekers vooraan van power te voorzien, terwijl je tot 140 watt naar je sub stuurt. Werkt in bijna elk voertuigDankzij de ingangen op luidsprekerniveau kan deze versterker met de meeste systemen werken, zelfs als je jouw fabrieksradio behoudt. Afzonderlijke hoog- en laagdoorlaatfilters maximaliseren de prestaties van je systeem. De voor- en achterkanalen hebben ook een basversterking, zodat je jouw subwoofer(s) op zƒ??n best kunt laten klinken.

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie