JBL STAGE A9004

JBL STAGE A9004 – Autoversterkers

Met de JBL Stage A9004 4-kanaalsversterker haal je alles uit je subwoofer. De betrouwbare JBL Stage A9004 is een veelzijdige versterker met een RMS-vermogen van 110 watt bij 2 ohm en 90 watt bij 4 ohm. De zwarte behuizing van de A9004 is compact van vorm, dat zorgt ervoor dat je de versterker eenvoudig in je auto kan plaatsen, zonder al teveel ruimte in beslag te nemen. Via de instelbare bass-equalizer kies je een weergave op maat. De veelzijdige JBL Stage A9004 versterker heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. (Update Maart 2022)

Autoversterkers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JBL
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie