JBL STAGE2 524

JBL STAGE2 524 – Autospeakers

De JBL STAGE2 524 brengt een JBL-concertervaring in je auto, vrachtwagen of SUV en dat voor een verrassend betaalbare prijs. Hun polypropyleen woofer levert sterke prestaties met een geweldige low-end extensie en een strak middenbereik. De woofer is gekoppeld aan een PEI gebalanceerde dome-tweeter die het typische sonische geluid vult met heldere, high-end frequenties. Een extra bonus van de Stage 2-serie is het frameontwerp van JBL, dat zo is ontworpen dat het gemakkelijk in de meeste fabrieksopeningen past zonder dat het voertuig, de montagelocatie of de luidspreker zelf hoeft te worden aangepast. (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 1 werkdag
Merk: JBL
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JBL

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie