JL Audio 13TW5v2-4

JL Audio 13TW5v2-4 – Subwoofers

13,5-inch (34,5 cm) Subwoofer (600 W, 4 ??) We konden onze ultieme dunne subwoofer niet met rust laten … we moesten ‘m nog beter maken. Onze gepatenteerde thin-line woofer-technologie comprimeert de architectuur van de 13TW5v2 met behulp van een “concentrische buis” -structuur die de 7-inch diameter spreekspoel en de ophangingsbevestigingen ondersteunt. Dit maakt plaatsing van de grote motorstructuur veel verder naar voren in de luidspreker mogelijk dan bij conventionele ontwerpen, terwijl een uitstekend lineair excursievermogen en mechanische stabiliteit mogelijk zijn. Om nog meer prestaties van deze technologie te ontketenen, verbetert de v2 de originele 13TW5 met 13% grotere lineaire uitwijkcapaciteit. Het chassis van de gegoten legering is ook aangepast voor meer sterkte en de opnieuw ontworpen motor heeft nu een ringvormige ventilatieopening. De v2 is ook beschikbaar in enkelvoudige 2 ohm en enkele 4 ohm voicecoil versies voor een breed scala (Update Maart 2022)

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JL Audio
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JL Audio

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie