JL Audio CP208LG-W3v3

JL Audio CP208LG-W3v3 – Subwoofers

JL Audio CP208LG-W3v3 Ontwikkeld voor prestaties JL Audio’s CP208LG-W3v3 MicroSub Bassreflex subwoofer systeem levert indrukwekkende bass zonder al te veel power of van het nemen van al te veel ruimte. Deze MicroSub kan tot 500 watt RMS aan, en heeft plaats voor twee 8″ W3v3 subwoofers wat zo indrukwekkend is. De behuizing is ontworpen vanaf de grond om optimale prestaties te leveren aan de eigenaar, zodat je veel meer dan alleen een kist met woofers krijgt. JL Audio maakt gebruik van state-of-the-art geautomatiseerde houtbewerkingsapparatuur om de hoge kwaliteit MDF behuizingen met een robuuste auto-vloerbedekking, staal-mesh roosters en solide interne bedrading te fabriceren. De behuizing is afgewerkt en ge??nspecteerd op de fabriek in Florida om ervoor te zorgen dat u de bass krijgt die u verwacht van JL Audio. Kleine behuizing, groot geluid De speciaal ontworpen, slot ported behuizing is iets meer dan 12 (Update September 2022)

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: JL Audio
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk JL Audio

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie