Kicker CXA12001-46

Kicker CXA12001-46 – Autoversterkers

Kicker CXA12001-46 Kicker CXA Versterkers zijn de basis voor pure KICKER vermogen en betrouwbaar, kristalhelder entertainment in uw voertuig. De nieuwe CXA-serie versterkers bereiken enorme kracht niveaus dankzij een geoptimaliseerde circuit lay-out en heeft de hoogste kwaliteit interne componenten beschikbaar. Door de zeer effici?®nte heatsinks houdt dit de versterker koel met een verfijnde nieuwe look. De Mono versterkers kunnen worden ook worden bedient met een optionele afstandsbediening om het level control en de bas direct vanaf het dashboard kan worden aangepast. (Update Juli 2022)

Autoversterkers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Kicker
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Kicker

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie