KICKER DL7122

KICKER DL7122 – Subwoofers

KICKER DL7122 De KICKER?? L7ƒ?› Bassreflex behuizingen zijn de ultieme uitdrukking van kracht en nauwkeurigheid. Met deze no-nonens benadering van design en engineering verdiende de Q-klasse subwoofer een prestigieuze CES?? Innovation Award. Verplaats de luchtDe KICKER L7 sub box geeft een ongelooflijke bass, dankzij een groot deel aan unieke poort constructie. Computer-geoptimaliseerde poorten leveren de perfecte hoeveelheid lucht zodat de L7 het geluid net zo goed weergeeft als dat ze eruit zien. Construction ZoneZware constructie en interne versteviging maken het waar dat de L7 sub behuizing is uitgevoerd een elite niveau. Dit soort prestaties komt alleen door de know-how van KICKER engineers. ONGE??VENAARDDe heavy-duty, solide MDF behuizingen zijn voorzien met een poort in het front in de buurt (Update Maart 2022)

Subwoofers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Kicker
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Kicker

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie