KICKER IQ500.2 DSP

KICKER IQ500.2 DSP – Autoversterkers

KICKER Class-D 2 Channel Amplifier IQ500.2 met DSP Kicker heeft de ultieme geluidsverbetering ontwikkeld door een krachtige klasse D-versterker te combineren met een digitale signaalprocessor, zodat u het hifi-geluid krijgt dat u in uw auto wilt hebben. De versterker wordt geleverd met Kicker’s TWEEQ ƒ?› -software voor het afstemmen van geluid. (Update Maart 2022)

Autoversterkers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Kicker
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Kicker

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie