KICKER KSS504

KICKER KSS504 – Autospeakers

KICKER 2-Wege System KSS504 De KSS-serie luidsprekers van Kicker bestaan uit een breed assortiment. Allen bieden ze een onvoorstelbaar goede sound in hun prijsklasse en zijn ze de instapserie van dit bekende USA merk. En om ze voor zo goed als iedere auto passend te krijgen is de inbouwdiepte van de luidsprekers zo beperkt mogelijk gehouden en de gevoeligheid zo hoog mogelijk om te zorgen dat ze vanaf een lage insturing krachtig klinken. De speakerset heeft een frequentiebereik van 35 – 21.000 Hz. (Update Maart 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Kicker
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Kicker

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie