Match M 5.4DSP

Match M 5.4DSP – Autoversterkers

Geconcentreerde kracht in miniatuurformaat Nauwelijks groter dan een smartphone, maar qua prestaties een echte reus met een ongelooflijke 400/800 watt RMS/max. uitgangsvermogen en vijf versterkerkanalen. Zoveel vermogen in een kleine ruimte is alleen mogelijk met Audiotec Fischer’s gepatenteerde Klasse GD-technologie, die een zeer effici?®nt niveau van effici?®ntie en dus de laagst mogelijke warmteontwikkeling garandeert. En dat opent ongekende mogelijkheden bij het kiezen van de montageplaats. Nog compactere installatie De nieuwe Smart Control Port (SCP) biedt een aanzienlijk ruimtebesparende aansluiting dankzij de extreem compacte, veilig vergrendelende connector. Alle Audiotec Fischer-afstandsbedieningen, zoals CONDUCTOR of URC.3, kunnen via het SCP worden aangesloten en kunnen zelfs in de krapste installatieposities gemakkelijk worden geplaatst. Bovendien kan de controller rechtstreeks via het SCP worden gevoed, wat een extra voedingskabel overbodig maakt en (Update Maart 2022)

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: Match
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Match

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie