Match PP-VAG 1.6 – Plug & Play Quadlock kabelset (1m lengte)

Match PP-VAG 1.6 – Plug & Play Quadlock kabelset (1m lengte) – Versterker toebehoren

MATCH PP-VAG 1.6De Plug & Play Quadlock-kabelboom PP-VAG 1.6 maakt de eenvoudige aansluiting van een MATCH PP 86DSP of UP 7DSP inclusief MEC ANALOG IN-versterker mogelijk op een 6-kanaals fabrieksradio met Quadlock-aansluiting, zoals bij Audi en Seat. KenmerkenPlug & Play-connector voor eenvoudige aansluiting van een PP 86DSP of UP 7DSP inclusief MEC ANALOG IN-versterker en een MATCH Plug & Play-subwooferQuadlock-aansluiting voor aansluiting op een 6-kanaals VAG fabrieksradioGe??ntegreerde platte zekeringSnake skin coating om de individuele kabels te beschermenKabelboom lengte 1.00 meterTechnische specificatiesHarnas lengte 1.00 meter verbindingen 1 x 8-polige MOLEX-bus voor aansluiting van een MATCH Plug & Play-subwoofer1 x 20-polige MOLEX-stekker voor het aansluiten van de systeemconnectoringang van de

Versterker toebehoren
Levering: 1 werkdag
Merk: Match
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Match

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie